thumbnail (4)

- MIERE MANUKA MGO 16+ 500g WEDDERSPOON - 179 lei

MIERE MANUKA MGO 16+ 500g WEDDERSPOON

Mierea de Manuka este un excelent superaliment din Noua Zeelandă, cu multiple utilizări în remediile naturiste, diete pentru frumusețe, în stilul de viaţă activ sau în bucătărie. Această miere de Manuka este întotdeauna crudă şi nepasteurizată pentru a menţine proprietăţile benefice pentru sănătate care apar în mod natural în acest tip de miere.

KFactor 16 indică faptul că 75% din polenul din această miere conţine garantat boabe de polen specifice florii de Manuka.

Mierea de Manuka este:

  •     crudă.
  •     are un gust special și calitate superioară.
  •     NON-OMG (nu conține organisme modificate genetic și este 100% naturală).
  •     utilă în tratamentul ulcerelor gastrice, infecțiilor bacteriene și a problemelor cutanate.

Ingrediente:

Miere de Manuka crudă.
Mierea de Manuka de la Wedderspoon este întotdeauna raw și nepasteurizată, ceea ce garantează că acest tip de miere conține în mod natural enzime vii, polen de la albine și propolis.
În timpul procesului de omogenizare, Mierea de Manuka este încalzită ușor, la o temperatură similară cu cea din stup.
Wedderspoon produce Miere de Manuka de o calitate și puritate superioară. Kfactor este un sistem de autentificare holistică etapizat, unic în lume, creat pentru a identifica și măsura factorii – cheie care determină această miere să fie specială. Sistemul de clasificare KFactor™ este în concordanță cu Ministry for Primary Industries (MPI) din Noua Zeelandă, care elaborează și reglementează standardele de calitate pentru Manuka (și alte produse alimentare) din acestă țară.
Spre deosebire de alți producători de Miere de Manuka, Wedderspoon recoltează întotdeauna mierea din Noua Zeelandă și o ambalează și etichetează în aceeași țară, pentru a asigura cele mai înalte standarde de calitate.
Mierea de Manuka de la Wedderspoon este prima și singura miere din lume care deține certificare NON-GMO, ceea ce înseamnă ca mierea nu contine organisme modificate genetic si ca este 100% naturala.  În plus, această miere nu conține urmatoarele ingrediente, considerate periculoase pentru sănătate:
– Aspartam:  aspartamul este un îndulcitor artificial folosit în continuare de mulți producători.
– Bisphenol A (BPA): BPA este un produs chimic utilizat în special în producția de materiale plastice și răsini epoxidice.
– coloranți alimentari: peste 90% din coloranții alimentari sunt sintetici și se regăsesc în aproape toate alimentele pe care le consumăm.
– Butilhidroxianisol (BHA): deși BHA este considerat un conservant „sigur”, unele studii au arătat că poate fi cancerigen.
– Caragenan: caragenanul este un polizaharid sulfatat extras din alge marine roșii comestibile. Se folosește în industria alimentară pentru proprietățile sale de gelifiere, îngroșare și stabilizare.
– Lactoză (OMG și non-organică).
– Sirop de porumb cu nivel ridicat de fructoză: o alternativă de îndulcitor lichid de fructoză-glucoză.
– OMG – sau organism modificat genetic.
– nitrați și nitriți de sodiu: utilizați în general pentru a conserva carnea, se recomandă consumul lor în mod redus.
Mod de utilizare:
Mierea de Manuka își modifică proprietățile unice dacă se dizolvă în apă. Prin urmare, se recomandă consumul ei pe stomacul gol.
Rețineți:
Nu se administrează copiilor sub 12 luni și persoanelor alergice la produsele apicole.

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url

Title

Mențiuni:

Please leave this field empty.